Πρώτο επίσημο παιχνίδι, πρώτη νίκη για την Αναγέννηση. 1-0 με πολλές χαμένες ευκαιρίες και χρυσο σκόρερ τον Λαζαρίδη τον ΠΑΟΚ Δαμιανού.

Για άλλη μια φορά η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες καθώς ο προπονητής Κουτίδης δεν υπολόγιζε για άλλο ένα παιχνίδι τους Τερζή, Ξανθόπουλο, Ασλανίδη, Μπίνα και Κατηριάδη αλλά και λόγω περιορισμού στην ηλικία τον Γεροντίδη (γεννημένος το 2003).

Έτσι λοιπόν η νεανική ομάδα μας για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου κέρδισε τον αντίπαλο δημιουργώντας ευκαιρίες πολλές που δεν βρήκαν στόχο μέχρι και το 75΄ ήταν στο 0-0. Όμως  έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Χαραβιτίδη ο Λαζαρίδης σε τετ α τετ σκόραρε για το 1-0 . Στον αντίποδα η ομάδα του Δαμιανού που σε όλο το ματς πήγε για να πάρει τον βαθμό είχε να επιδείξει μία φάση στο τελευταίο λεπτό με ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Σαββουλίδης.

Νίκη με 1-0 λοιπόν και επόμενος αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου στην έδρα της Καρυώτισσας.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση: Σαββουλίδης, Βερβελές (Κοκκινίδης) , Χαραβιτίδης, Αλεξανδρίδης Γ. , Αλεξανδρίδη  Κ. (Αργυρίου) , Χατία , (Γιουβάνογλου) , Κυζιρίδης, Γεωργιάς, Στεφανίδης (Θεοδωρούδης) , Λαζαρίδης , Πισμισάκης.

Δαμιανό: Μπόλλας , Παπαδόπουλος , Κομματόπουλος, Ρήγας , Παπαδόπουλος , Σωτηριάδης, Κάζογλου , Καλτσουνίδης , Αργυρίου, Γρηγοριάδης , Αλεξιάδης

Στον πάγκο : Aναργυρίδης , Τοψίνογλου , Καλπακίδης , Μποζοίδης