Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε άσχημα για την Αναγέννηση αφού παρά την βελτίωση η ομάδα έδειχνε ότι ψάχνει να βρει τον εαυτό της, η ήττα από την Δόξα Μελλισίου εκτός έδρας με 1-0 ήταν οδυνηρή βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Ευτυχώς η ομάδα έδειξε οτι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και με μια από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις της κατάφερε στο επόμενο παιχνίδι να πάρει την νίκη μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών με 2-1 επί του Απόλλων Κρ. Βρύσης και ουσιαστικά να τον αφήσει εκτός διεκδίκησης των πλέι οφ ανόδου. Η ομάδα στην συνέχεια αντιμετώπισε το Σταυροδρόμι και η ισσοπαλια 0-0 αν και ήταν θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδι έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ήταν ευχαριστημένη και ότι ήθελε να συνεχίσει ένα νικηφόρο σερί. Στην συνέχεια η ομάδα δέχθηκε την βαρύτερη ήττα από τον Εδεσσαικό με 0-4, σε έναν αγώνα που φάνηκε από νωρίς ότι δεν θα είχε χαρούμενο τέλος αφού η αναγέννηση χωρις να πιεστεί ιδιαίτερα δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιστρέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί επιπλέον δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίστηκε για την Αναγέννηση αυτή την φορά με την δεύτερη στη βαθμολογία Δόξα Εξαπλατάνου, όπου η ομάδα παρά την πόλυ καλή της εμφάνιση δέχθηκε την ήττα με 2-1 σε έναν αγώνα που αν και αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να ισσοφαρίσει σε 1-1, και ενώ είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή, εν τέλη στις καθηστερήσεις του αγώνα δέχθηκε ένα γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.

Η Αναγέννηση στην συνέχεια έδειξε ότι πραγματικά αναγεννήθηκε και τα σημάδια και οι καλές εμφανίσεις επιβεβαιώθηκαν στα επόμενα παιχνίδια με την αρχή να γίνεται εντός έδρας στον αγώνα κόντρα στην Δόξα Μαυροβουνίου. Η ομάδα επέστρεψε στις καλές εντός έδρας εμφανίσεις και κατάφερε από την αρχή να πάρει προβάδισμα νίκης το οποίο διατήρησε και μέχρι το τελικό 4-2. Η ομάδα επιτέλους κατάφερε να συνεχίσει ένα νικηφόρο σερί κερδίζοντας εύκολα τον Μ. Αλέξ. Αρσενίου με 3-0 και πέρνωντας και ένα σημαντικό διπλό εκτός έδρας σε μια από τις δυνατότερες έδρες της κατηγορίας τους Προμάχους όπου κέρδισε με 0-1. Το νικηφόρο σερί στάματησε στην εντός έδρας ισσοπαλία με την Νίκη Καλής με σκορ 1-1, πράγμα που ενόχλησε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές αφού προσπάθησαν και πίεσαν μέχρι το τέλος για την νίκη.

Παρόλα αυτά το αήττητο συνεχίστηκε και επίσης διευρύνθηκε με ακόμα μια εκτός έδρας νίκη αυτή την φορά κόντρα στον Εθνικό Γιαννιτσών. Η ομάδα έδειξε πολλά αποθέματα δυνάμεων και πίστης και παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες όχι απλώς άντεξε αλλά έδειχνε να κυνηγάει και ένα γκολ και μετά από δύο καλές ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει και ένα γκολ και να πάρει την νίκη με 0-1. Το σερί συνεχίστηκε με την νίκη εντός έδρας με 3-1 κόντρα στον Άρη Αμπελειών δέιχνοντας ότι η ομάδα έβρισκε σιγά σιγά τον δρόμο της.

Τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια ήταν το τελευταίο στοίχημα για την ομάδα που ήθελε να κρατήσει μέχρι το τέλος το αήττητο αλλά και να συνεχίσει με νίκες, πράγμα που φάνηκε ξεκάθαρα στον αγώνα κόντρα στον Μ. Αλέξ. Πέλλας όπου παρά το 1-0 για ακόμα έναν αγώνα η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πολλά ψυχικά και σωματικά αποθέματα δυνάμεων και κατάφερε όχι απλώς να ισσοφαρίσει σε 1-1 αλλά να κάνει και το 1-2, ένα πλεονέκτημα που δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος αφού στις καθυστερήσεις δέχθηκε ένα άτυχο γκολ από μια στημένη φάση και από το κέντρο του γηπέδου. Η ομάδα παρά την εκτός έδρας ισσοπαλία έδειξε απογοητευμένη από την εξέλιξη του αγώνα και από την άτυχη στιγμή που θα της στερούσε στην συνέχεια την δυνατότητα να ξεπεράσει στην βαθμολογία την ομάδα της Πέλλας. Ωστόσο η ομάδα έδειχνε πραγματικά  πόσο πίστη και εμπιστοσύνη έχει στις δυνάμεις της, στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στην Δόξα Μανδάλου η όμαδα έδειξε και την θέληση και την ικανότητα που διαθέτει και παρόλο το νεαρό της ηλικίας αφού αγωνίστηκε με 2 παιδιά του 2002 και άλλα 2 του 2001 κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-3 σε μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα.

Η ομάδα συνολικά κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο για 8 αγώνες και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

και συνολικά στον δεύτερο γύρο είχε 7 νίκες, 3 ισσοπαλίες και 3 ήττες, με 24 βαθμούς .Ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην 7η θέση.

Τελική βαθμολογία Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ :