Το πρώτο φιλικό για την νέα χρονιά έδωσε η ομάδα μας κόντρα στον Εδεσσαϊκό με θετικά συμπεράσματα.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν πως είναι ακόμα στα αρχικά της προετοιμασίας τους με το 0-0 να δίνει υποσχέσεις για την συνέχεια που έρχεται.

Το προγραμματισμένο φιλικό είχε ώρα έναρξης στις 18:30.

Οι φάσεις του αγώνα ήταν και από τις δυό ομάδες.  Στα πρώτα δέκα λεπτά είχαμε τρείς φάσεις  με πρώτη αξιόλογη από πλευράς Εδεσσαϊκού ευκαιρία  που έσωσε πάνω στην γραμμή ο Ασλανίδης.  Έπειτα είχαμε ένα φάουλ εκατέρωθεν σε καλά σημεία , της ομάδας της Έδεσσας πέρασε ψηλά άουτ ενώ της Αναγέννησης ανάγκασε σε μια δύσκολη επέμβαση τον Παπουρτζή στο χτύπημα του Χαραβητίδη.

Έτσι πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο και φτάσαμε στο 28′ μετά από παιχνίδι κέντρου με πολλά φάουλ και λάθη με ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο Αλεξανδρίδης Γρηγόρης αδερφός του (ενός απο τους αρχηγούς της ομάδας Κοσμά) έκανε το σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τελευταία ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο μία κεφαλιά του Εδεσσαϊκού  του Λαφαζανίδη που η μπάλα πέρασε αουτ ενώ στην συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας έδειξε να χτυπάει αλλά δεν είχε τίποτα το ανησυχητικό.

Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι έτσι συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες πρώτα πάλι από τον αντίπαλο που είχε την ευκαιρία με τον Λαφαζανίδη και πάλι να στέλνει την μπάλα άουτ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τερζής έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια και στο διάστημα 68΄ –  71′ είχαμε δύο φάσεις από τον Εδεσσαϊκο και μία από την ομάδα μας η πρώτη   ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ γκολ του  από τον Παπαγεωργίου , μετά ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή μπλόκαρε έυκολα ο Τομπουλίδης και στο επόμενο λεπτό καλή στιγμή από πλάγιο του Γεωργία ο Τερζής γύρισε ωραία αλλά το σουτ του πέρασε λίγο εξω από το δεξί δοκάρι του Βόλτση.

Με αυτές τις φάσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα συνεχίστηκε ο αγώνας και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

(Αναγέννηση Γιαννιτσών) Τομπουλίδης, Αλεξανδρίδης Γ. , Χαραβιτίδης, Ασλανίδης , Ξανθόπουλος , Κυζιρίδης , Θεοδωρούδης, Γεωργίας , Αλεξανδρίδης Κ. , Κατηριάδης , Τερζής

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Κοκκινίδης, Πισμισάκης , Γιουβάνογλου , Γεροντίδης , Χατία.

(Εδεσσαϊκος) : Παπουρτζής ,Κιόρτσης, Ταουσιάνης, Ιωσηφίδης , Φωτιάς , Αβραμίδης, Βλαδοβίτης, Ρέτζια , Παπαγεωργίου, Κάρτζιος , Λαφαζανίδης

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Καράμπελας, Μπουράκης , Προύντζης , Ζαχαριάδης , Σφέτκος , Βόλτσης, Kαρακάσογλου.