Με νίκη που συνδύασε και την πρόκριση έκανε η Αναγέννηση στην έδρα της Ραχώνας. 3/3 στον όμιλο και περιμένουμε την κλήρωση για την φάση των 16 του Κυπέλλου για να μάθουμε τον αντίπαλο.

Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει μία τρομερή απόδοση επικράτησε με 1-3 με σκόρερ τους Λαζαρίδη (2) και Γεωργιά. Πολλές χαμένες ευκαιρίες που έπρεπε να μετατραπούν σε τέρματα έχασε η ομάδα μας αλλά η νίκη ήρθε.

Συγκεκριμένα στην πρώτη καλή φάση η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Πισμισάκης έβγαλε την σέντρα και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια η ομάδα μας είχε κάποιες φάσεις που χάθηκαν αλλά από ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Λαζαρίδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα δικά του.

Έπειτα ένα λάθος στην άμυνα έφερε το γκολ για την Ραχώνα που σε τετ α τετ έφερε 2 αντιπάλους με τον Σαββουλίδη και ο ένας έδωσε έτοιμο πάρε-βάλε στον συμπαίκτη του για να κάνει το 1-2.

Τέλος και δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα σε μια αντεπίθεση καθώς όλη η ομάδα του αντιπάλου ήταν μπροστά ο Γεωργιάς σκόραρε για το 1-3 και αμέσως ήρθε το σφύριγμα για την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις: Αναγέννηση: Σαββουλίδης, Βερβελές ( Κοκκινίδης) , Αλεξανδρίδης Γ. , Ξανθόπουλος, Πισμισάκης (Περπερίδης), Κυζιρίδης , Θεοδωρούδης (Χατία)  , Χαραβιτίδης ( Γιουβάνογλου) , Αλεξανδρίδης Κ. , Γεωργιάς, Λαζαρίδης.

Στον πάγκο ήταν οι : Τομπουλίδης, Χατία, Κοκκινίδης, Τερζής , Γιουβάνογλου, Περπερίδης, Στεφανίδης

Εκτός λόγω τραυματισμού ήταν ο Ασλανίδης, για αγωνιστικούς λόγους οι Αργυρίου και Κατηριάδης όπως και ο Γεροντίδης λόγω ηλικίας. (Γεννημένοςτο 2003)

Η σύνθεση της Ραχώνας : Ψαραβελης , Αντωνιάδης, Ξενίδης , Ιωαννίδης, Γκαντσίδης, Κυζιρίδης, Ευθυμιάδης, Λαβιώτης, Γεωργιάδης, Δεληλάμπου, Δουλγέρης.

Στον πάγκο οι : Λολάτζε, Ξενίδης, Διαμαντόπουλος, Αντωνιάδης.