Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου, κ. Τέο Δανιηλίδη

Ο κ. Δανιηλίδης που αποχωρεί από την προεδρία της ομάδας μας, μετά από 3 χρόνια στο τιμόνι της, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Αγαπητά μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Πριν 3 χρονιά που ανέλαβα τα Γιαννιτσά ως Προέδρος και μέχρι σήμερα, με ανιδιοτέλεια ζήλο και ουδετερότητα, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω σε πέρας το καθήκον που μου είχε ανατεθεί.

Διαποτισμένος μέχρι το μεδούλι μου με συναισθήματα και ανησυχίες θεωρώ ότι έδωσα το καλύτερο εαυτό μου με τόλμη και αφοσίωση. Έχοντας μια διαφορετική φιλοσοφία για τη λειτουργιά μιας ομάδας και γενικά όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η δυσαρέσκεια που ένιωσα ήταν μεγάλη διότι η κριτική είναι χρήσιμη μέχρι ενός ορίου, όταν η κριτική υπερβαίνει τα όρια της, καθίσταται στρατευμένη προπαγάνδα στους φιλάθλους και απέναντι στο πρόσωπο μου.

Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που προτάθηκα από ανθρώπους της πόλης, φιλάθλους και τους συνεργάτες του ΔΣ να συνεχίσω το έργο μου, τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την συμπαράσταση.

Για τους παραπάνω λογούς αποχωρώ από τα καθήκοντα μου και υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου.

Θεωρώ υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ δημοσία σε όλους τους χορηγούς και φιλάθλους που παραβρεθήκαν στο πλευρό της ομάδας και στηρίξαν όλες τις ενέργειες και οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Επίσης ευχαριστώ για την αρίστη συνεργασία την τεχνική υποστήριξη της ομάδας στον προπονητικό τομέα, τους ποδοσφαιριστές για την συμβολή τους στην ανάπτυξη και την άνθηση του ποδοσφαίρου.

Εδώ πρέπει να σταθώ και να εκφράσω τις καλύτερες ευχές στους συνεργάτες μου, οι οποίοι ήταν οδηγοί και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, στο οποίο με θέληση, μεράκι και συλλογικότητα, το ΔΣ καταφέραμε όλοι μαζί ένα καταπληκτικό και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος συγχαίρω το νέο Δ.Σ εκφράζοντας την ευχή για επικράτηση πραγματικής ενότητας και ηρεμίας της ομάδας.

Υ.Γ: Η φωνή, το χειροκρότημα, η συμμετοχή σας, είναι η απόδειξη αιώνιας αγάπης στον Α.Σ Γιαννιτσών.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό Θεόδωρος Δανιηλίδης

0 απαντήσεις

Απάντηση

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *