Ενημέρωση για τα ισχύοντα μέτρα εισόδου στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Αβάτου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, τα μέτρα που θα ισχύσουν βάσει της Υπουργικής Απόφασης 44779/2021.

  1. Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.
  2. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
  3. Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  4. Ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή), με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους.
  5. Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν και για τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα.
0 απαντήσεις

Απάντηση

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *