Επιστολή Α.Σ. Γιαννιτσά

ΠΡΟΣ: ΕΠΟ, ΚΕΔ και κ. Μάνταλο

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε μαντεύοντας πολύ σωστά τη σημερινή «σφαγή» της ομάδας μας.

Τη Δευτέρα 28/3 εστάλη από την ομάδα μας επίσημη επιστολή προς ΕΠΟ, ΚΕΔ και κύριο Μάνταλο αίτηση για αλλαγή ορισμού διαιτητών.

Ο λόγος που προβήκαμε σε αυτή την πράξη ήταν ότι η ίδια «τριπλέτα» είχε ορισθεί και στο προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα με τον Μακεδονικό στις 19/12.

Δυστυχώς, μη έχοντας λάβει απάντηση στο αίτημα μας προβήκαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μάνταλο ο οποίος μας δήλωσε ότι δεν αποδέχεται το αίτημα μας.

Μακάρι να βγαίναμε υπερβολικοί στο αίτημα μας αλλά δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παρχαρίδης υπέδειξε 9 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες στους παίκτες μας όπως και μια κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας.

Η παρουσία του κ Παρχαρίδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε την εντύπωση της τιμωρίας της έσχατης των ποινών την οποία κατάφερε να φέρει στο 63ο λεπτό.

Προς επίρρωση της αγωνιστικής του ανεπάρκειας αγνόησε οφθαλμοφανέστατη ανατροπή παίκτη μας εντός της μεγάλης περιοχής.

Οι πράξεις του κυρίου Παρχαριδη όμως κορυφωθήκαν αφήνοντας την ομάδα μας με 8 παίκτες όπως και να μετρήσει 2ο γκολ για τον Μακεδονικό μετά από φάουλ στον τερματοφύλακα μας.

«Αξιότιμοι κύριοι» εσείς που κρατάτε το ποδόσφαιρο στα χέρια σας, εσείς που καθορίζετε τη τύχη του και διαμορφώνετε την εικόνα του στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να αισθάνεστε πολύ άβολα μετά τη παρουσία των «οργάνων» σας ως διαιτητές στο φιλόξενο στάδιο των Γιαννιτσών.

0 απαντήσεις

Απάντηση

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *