Ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Μακεδονίας και ο μεγαλύτερος του Ν. Πέλλας και θέλοντας να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας, επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων αθλητών με στόχο την στελέχωση της ανδρικής ομάδας και την ανάδειξή τους. Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, το παιδί και τον αθλητή γενικότερος στόχος μας θα είναι πάντα η διάδωση του αθλητισμού και της υγείας σε όλη την πολή.

Οι ακαδημίες μας είναι μια μονάδα με εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες για τους νέαρούς αθλητές μας και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στα πρότυπα των σπουδαιότερων ακαδημιών σύμφωνα με το όραμα της Διοίκησης του Γ.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Βασική μας επιδίωξη είναι να θέσουμε τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και απαράβατες αρχές. Η καλλιέργεια της αθλητικής και ποδοσφαιρικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο μας.

Θεωρούμε πως ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι μία ευκαιρία για ανάπτυξη σχέσεων. Μέσα από το ποδόσφαιρο τα παιδιά μαθαίνουν να συναγωνίζονται σε υγιείς συνθήκες, όπου η νίκη και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και αποκτούν αξίες και αρχές που θα αποτελέσουν εφόδια, όχι μόνο στην πορεία τους στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους.Μέσω της συστηματικής επιμόρφωσης των στελεχών μας αλλά και του εξειδικευμένου προπονητικού επιτελείου εγγυόμαστε την οργάνωση και την κατάκτηση των στόχων μας.

Σε αυτή την προσπάθεια σας περιμένουμε όλους δίπλα μας.